ArenaLandskrona IP A-plan
Matchdatumsön 15 maj 2022 11:00

Om matchen

Brommapojkarna lyfte sig i andra och fixade kryss borta mot Landskrona

Landskrona hade ledningen i halvtid med 2-1 hemma mot Brommapojkarna i Superettan. Men i andra halvlek kom Brommapojkarna mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 3-3.

Hemmalagets mål gjordes av Adam Egnell, Linus Olsson och Johan Rapp, medan bortalagets mål noterades på Marijan Cosic 2 och Gustav Sandberg Magnusson.

Landskrona har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Brommapojkarna har två vinster, två oavgjorda och en förlust. Det här var Landskronas andra oavgjorda match den här säsongen.

För hemmalaget betyder resultatet tionde plats i tabellen. Brommapojkarna är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Landskrona är Utsikten. Lagen möts onsdag 18 maj 19.00 på Bravida Arena. Brommapojkarna tar sig an Östersund hemma torsdag 19 maj 19.00.