SerieSuperettan
ArenaStadsparksvallen 1, Jkpg
Matchdatumsön 21 nov. 2021 14:00

Ashley Coffey och Robin Tihi målskyttar när AFC Eskilstuna vände mot Jönköping

I halvtid var Jönköping i ledningen med 1-0 på Stadsparksvallen 1, Jkpg. Men AFC Eskilstuna vände – och vann. Till slut blev det 1-2 i matchen i Superettan. Stor matchhjälte blev Robin Tihi, med sitt 2–1-mål efter 79 minuters spel.

Jönköping tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Marko Nikolic. Direkt efter pausen gjorde Ashley Coffey mål och kvitterade för AFC Eskilstuna.

Robin Tihi gjorde det matchavgörande målet i 79:e minuten. Tihi fullbordade därmed lagets vändning. Det fastställde slutresultatet till 1-2.

Med en omgång kvar är Jönköping på tolfte plats i tabellen, och AFC Eskilstuna är på nionde plats.

Nästa motstånd för Jönköping är Trelleborg. AFC Eskilstuna tar sig an Landskrona hemma. Båda matcherna spelas lördag 27 november 15.00.