ArenaGamla Ullevi
Matchdatumtors 21 okt. 2021 17:00

Om matchen

Segerlös svit bröts när AFC Eskilstuna vann mot GAIS med 3-2

Det var länge sedan AFC Eskilstuna vann i Superettan. Men i torsdagens match mot GAIS på bortaplan blev det till slut seger, efter sex raka matcher utan vinst. Segersiffrorna skrevs till 3-2 (1-1).

Ashley Mark Coffey stod för AFC Eskilstunas avgörande mål efter 60 minuter.

Matchen var mållös till GAIS tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Viktor Alxandersson.

AFC Eskilstuna kvitterade till 1-1 i 38:e minuten, genom Robin Tihi. Direkt efter pausen gjorde Ashley Mark Coffey mål och gav laget ledningen.

I 52:a minuten slog Simon Alexandersson till, och kvitterade för GAIS.

Med en halvtimme kvar att spela fick Ashley Mark Coffey träff ännu en gång och avgjorde matchen. Det fastställde slutresultatet till 2-3.

I den 83:e minuten fick AFC Eskilstuna Felix Michel utvisad, och fick spela med en man mindre sista sju minuterna.

För AFC Eskilstuna gör resultatet att man nu ligger på nionde plats i tabellen, medan GAIS är på 14:e plats.

På tisdag 26 oktober 19.00 spelar GAIS borta mot Helsingborg, och AFC Eskilstuna borta mot Trelleborg.