SerieSuperettan
ArenaGamla Ullevi
Matchdatummån 18 okt. 2021 17:00

Örgryte lyfte sig i andra och fixade kryss hemma mot Trelleborg

Trelleborg hade ledningen i halvtid med 1-0 borta mot Örgryte i Superettan. Men i andra halvlek kom Örgryte mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2.

Det betydde sjätte matchen i rad utan seger för Trelleborg.

Trelleborg tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Dzenis Kozica på pass av Johan Blomberg. 0-2 kom i 46:e minuten genom ett självmål.

I 55:e minuten nätade Ajdin Zeljkovic, på pass av Elias Gustafson och reducerade åt Örgryte.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Daniel Paulson träff och kvitterade för Örgryte. 2-2-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Örgryte nu ligger på nionde plats i tabellen, och Trelleborg är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Örgryte är Jönköping. Lagen möts lördag 23 oktober 15.00 på Stadsparksvallen 1, Jkpg. Trelleborg tar sig an AFC Eskilstuna hemma tisdag 26 oktober 19.00.