ArenaVångavallen, Trelleborg A-plan
Matchdatumtis 5 okt. 2021 17:00

Om matchen

Trelleborg fixade en poäng hemma mot Landskrona

Landskrona ledde med 1-0 efter första halvlek borta mot Trelleborg i Superettan. I andra halvlek jobbade sig Trelleborg in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2-2.

Landskrona började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara en minut slog Robin Hofsö till framspelad av Johan Rapp. Direkt efter pausen gjorde Linus Olsson mål och ökade lagets ledning.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Petar Petrovic träff och reducerade åt Trelleborg.

Och med sju minuter kvar att spela kvitterade Trelleborg genom Isak Jonsson på pass av Petar Petrovic. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Resultatet innebär att Trelleborg ligger kvar på sjätte plats och Landskrona på femte plats i tabellen.

Trelleborg tar sig an Örgryte i nästa match borta måndag 18 oktober 19.00. Landskrona möter Jönköping hemma tisdag 19 oktober 19.00.