SerieSuperettan
ArenaFinnvedsvallen
Matchdatumtors 30 sep. 2021 17:00

Värnamo vann på hemmaplan mot VSK

Värnamo ledde med 3-1 i paus mot VSK i torsdagens match på hemmaplan i Superettan. I andra halvlek kom VSK närmare, men Värnamo kunde hålla undan till seger 3-2.

Värnamo fick en bra start på matchen. Oscar Uddenäs slog till, redan i elfte minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Oscar Johansson, i 13:e minuten.

I 39:e minuten slog Olle Edlund till, och reducerade åt VSK. Direkt efter pausen slog Christian Moses till och ökade Värnamos ledning.

I den 74:e minuten reducerade Viktor Prodell för VSK. Mer än så blev det dock inte för VSK.

För VSK gör resultatet att man nu ligger på 14:e plats i tabellen, medan Värnamo leder serien.

Värnamo tar sig an Vasalund i nästa match borta måndag 4 oktober 19.00. VSK möter GAIS hemma tisdag 5 oktober 19.00.