SerieSuperettan
ArenaVångavallen, Trelleborg A-plan
Matchdatumsön 26 sep. 2021 13:00

Seger för Värnamo mot Trelleborg

Värnamo vann bortamatchen mot Trelleborg på söndagen. Detta trots att Trelleborg knappade in på Värnamos halvtidsledning, 2-0, efter en uppryckning i andra halvlek. Matchen i Superettan slutade 3-2 till Värnamo.

Gästerna Värnamo tog en tidig ledning. Wenderson gjorde målet på pass av Christian Moses, redan i tionde minuten.

Laget ökade ledningen till 0-2 efter en knapp halvtimmes spel, genom Oscar Uddenäs framspelad av Victor Larsson. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Mattias Håkansson framspelad av Dzenis Kozica och reducerade åt Trelleborg.

Först med sju minuter kvar att spela ökade Värnamo ledningen genom Robin Dzabic framspelad av Christian Moses.

Reduceringen till 2-3 kom i 90:e minuten, när Fritiof Björkén gjorde mål för Trelleborg på pass av Petar Petrovic. Men mer än så orkade Trelleborg inte med.

Resultatet innebär att Trelleborg ligger kvar på femte plats och Värnamo toppar tabellen.

Trelleborg tar sig an GIF Sundsvall i nästa match borta onsdag 29 september 19.00. Värnamo möter VSK hemma torsdag 30 september 19.00.