SerieSuperettan
ArenaIver Arena
Matchdatumlör 25 sep. 2021 13:00

GIF Sundsvall vann på bortaplan mot VSK

GIF Sundsvall ledde med 2-0 i paus mot VSK i lördagens match på bortaplan i Superettan. I andra halvlek kom VSK närmare, men GIF Sundsvall kunde hålla undan till seger 2-1.

Segern var GIF Sundsvalls femte på de senaste sex matcherna.

Gästerna GIF Sundsvall tog en tidig ledning. Linus Hallenius gjorde målet på pass av Pontus Engblom, redan i 17:e minuten.

Laget ökade ledningen till 0-2 i 21:a minuten, genom Ludvig Nåvik framspelad av Pontus Engblom. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Erik Björndahl träff på pass av Dusan Jajic och reducerade åt VSK. Fler mål än så blev det inte för VSK.

För hemmalaget betyder resultatet 13:e plats i tabellen. GIF Sundsvall är på tredje plats.

I nästa omgång har VSK Värnamo borta på Finnvedsvallen, torsdag 30 september 19.00. GIF Sundsvall spelar hemma mot Trelleborg onsdag 29 september 19.00.