SerieSuperettan
ArenaSkytteholms IP 1
Matchdatummån 13 sep. 2021 17:00

Linus Hallenius och Robert Lundström matchvinnare när GIF Sundsvall besegrade Vasalund

Det blev uddamålsseger för bortalaget GIF Sundsvall i matchen mot Vasalund på Skytteholms IP. Laget vann måndagens match i Superettan med 2-1 (1-0). Segermålet för GIF Sundsvall stod Linus Hallenius för efter 90 minuter.

Gästerna GIF Sundsvall fick en bra start på matchen. Robert Lundström gjorde målet, redan i sjätte minuten. Det tog sin tid innan något av lagen hittade rätt på nytt. Kvitteringen kom med tre minuter kvar att spela, när Takuto Yasuoka gjorde mål för Vasalund.

Det matchavgörande målet för GIF Sundsvall kom direkt därefter när Linus Hallenius i 90:e minuten gjorde 1-2. 1-2-målet blev matchens sista.

För GIF Sundsvall gör resultatet att man nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Vasalund är på 16:e och sista plats.

Lördag 18 september möter Vasalund AFC Eskilstuna borta 15.00 och GIF Sundsvall möter Landskrona hemma 17.00.