SerieSuperettan
ArenaVångavallen, Trelleborg A-plan
Matchdatumlör 11 sep. 2021 11:00

Trelleborg tog rättvis seger mot Brage

Trelleborg startade bra i matchen mot Brage på hemmaplan på lördagen. Och 1-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 3-1 i matchen i Superettan.

Trelleborg har skapat en skön vinnarkänsla på Vångavallen. Segern mot Brage betyder att laget har vunnit sex raka matcher på hemmaplan.

Trelleborg gjorde första målet. Dzenis Kozica gjorde målet på pass av Petar Petrovic, redan i sjunde minuten. Matchen stod därefter länge och vägde. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Henry Offia träff framspelad av Petar Petrovic och ökade ledningen för Trelleborg.

Leonard Pllana reducerade för Brage i 78:e minuten. Fler mål än så blev det inte för Brage.

3-1-målet kom med en minut kvar att spela, när Mattias Håkansson gjorde mål för Trelleborg. Det fastställde slutresultatet till 3-1.

För Trelleborg gör resultatet att laget nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Brage är på elfte plats.

Trelleborg tar sig an Helsingborg i nästa match borta tisdag 14 september 19.00. Brage möter GAIS hemma lördag 18 september 15.00.