ArenaStadsparksvallen 1, Jkpg
Matchdatumlör 11 sep. 2021 13:00

Om matchen

Formstarka Jönköping tog ännu en seger

Jönköping är nu inne i en stark period i Superettan. När laget mötte Falkenberg hemma på Stadsparksvallen på lördagen kom tredje raka segern. Laget vann med 2-1 (2-0), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.

Jönköping startade matchen bäst och tog ledningen. Fredric Fendrich gjorde målet, redan i tolfte minuten.

Laget ökade också ledningen till 2-0 i 39:e minuten, genom Robin Book. Med nio minuter kvar att spela reducerade Falkenberg genom Godwin Aguda. Fler mål än så blev det inte för Falkenberg.

Jönköping ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Falkenberg är på 15:e plats.

Jönköping tar sig an Värnamo i nästa match borta torsdag 16 september 19.00. Falkenberg möter Öster hemma söndag 19 september 15.00.