SerieSuperettan
ArenaTunavallen
Matchdatumlör 28 aug. 2021 11:00

AFC Eskilstuna tog hem mötet med Brage på Tunavallen

AFC Eskilstuna tog till slut hem segern mot Brage i matchen hemma på Tunavallen på lördagen. Matchen i Superettan slutade 2-1 (1-1). Segermålet för AFC Eskilstuna stod Ashley Mark Coffey för efter 47 minuter.

AFC Eskilstunas fina hemmaform håller i sig. Segern var fjärde raka på Tunavallen.

AFC Eskilstuna startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara fyra minuter slog Ashley Mark Coffey till på pass av Victor Fors.

Brage kvitterade till 1-1 strax före halvtidsvilan, genom Robbin Sellin. Direkt efter pausen slog Ashley Mark Coffey till på nytt och gav AFC Eskilstuna ledningen. 2-1-målet blev matchens sista.

Det här betyder att AFC Eskilstuna är kvar på åttonde plats, och Brage stannar på tolfte plats, i tabellen.

I nästa match, lördag 4 september 15.00, har AFC Eskilstuna GAIS borta på Gamla Ullevi, medan Brage spelar hemma mot Landskrona.