SerieSuperettan
ArenaTunavallen
Matchdatumlör 14 aug. 2021 15:00

AFC Eskilstuna tog kommandot från start mot Norrby

AFC Eskilstuna hade greppet från start i matchen i Superettan mot Norrby på lördagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 4-1 (2-0) hemma på Tunavallen.

AFC Eskilstuna startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara två minuter slog Alexander Ahl Holmström till framspelad av Viktor Götesson.

Laget ökade ledningen till 2-0 efter en knapp halvtimmes spel, genom André Alsanati. Dijan Vukojevic reducerade för Norrby i 76:e minuten. Men mer än så orkade Norrby inte med.

3-1-målet kom med en minut kvar att spela, när Aliyu Yakubu gjorde mål för AFC Eskilstuna.

4-1-målet för AFC Eskilstuna kom direkt därefter när Albin Linnér i 90:e minuten gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 4-1.

Norrbys nya tabellposition är andra plats, medan AFC Eskilstuna är på åttonde plats.

AFC Eskilstuna tar sig an GIF Sundsvall i nästa match borta söndag 22 augusti 15.00. Norrby möter Akropolis hemma måndag 23 augusti 19.00.