SerieSuperettan
ArenaIver Arena
Matchdatumsön 1 aug. 2021 15:00

Segersviten sprack för Landskrona mot VSK

Landskrona hade fem raka segrar inför bortamatchen i Superettan mot VSK. Då kom första förlusten sedan den 29 maj. Matchen på söndagen på Iver Arena slutade 3-1 (1-1).

VSK gjorde första målet. Simon Johansson gjorde målet framspelad av Albin Sporrong, redan i 14:e minuten.

Landskrona kvitterade till 1-1 i 20:e minuten, genom Robin Hofsö på pass av Dennis Olofsson. I 54:e minuten slog Simon Johansson till åter igen, på pass av Erik Björndahl och gav VSK ledningen.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Filip Tronét framspelad av Simon Gefvert och ökade ledningen för VSK. Det fastställde slutresultatet till 3-1.

VSK:s nya tabellposition är tionde plats, medan Landskrona fortfarande leder serien, ett poäng före Norrby.

Nästa motstånd för VSK är Akropolis. Lagen möts måndag 9 augusti 19.00 på Iver Arena. Landskrona tar sig an Helsingborg borta tisdag 10 augusti 19.00.