ArenaNP3 Arena
Matchdatummån 2 aug. 2021 17:00

Om matchen

Brage lyfte sig i andra och fixade kryss borta mot GIF Sundsvall

GIF Sundsvall hade ledningen i halvtid med 1-0 hemma mot Brage i Superettan. Men i andra halvlek kom Brage mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 3-3.

GIF Sundsvall fick en bra start på matchen. Linus Hallenius gjorde målet framspelad av Pontus Engblom, redan i nionde minuten. Matchen stod därefter länge och vägde. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Alexander Blomqvist och ökade ledningen för GIF Sundsvall.

Douglas Karlberg reducerade för Brage i 76:e minuten.

Först med nio minuter kvar att spela kvitterade Brage genom Douglas Karlberg.

Bara två minuter senare var det Leonard Pllana som såg till att laget tog ledningen.

GIF Sundsvall kvitterade till 3-3 fem minuter senare genom Pontus Engblom. Det fastställde slutresultatet till 3-3.

För Brage gör resultatet att man nu ligger på 13:e plats i tabellen, medan GIF Sundsvall är på sjunde plats.

I nästa omgång har GIF Sundsvall Falkenberg borta på Falcon Alkoholfri Arena, lördag 7 augusti 17.00. Brage spelar hemma mot Jönköping söndag 8 augusti 17.00.