ArenaLandskrona IP A-plan
Matchdatumlör 17 juli 2021 13:00

Om matchen

Formstarkt Landskrona tog ännu en seger

Landskrona är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Trelleborg hemma på Landskrona IP på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 4-2 (3-1) innebär att Landskrona nu har fyra segrar i följd i Superettan.

Landskrona började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara en minut slog Robin Hofsö till på pass av Jonathan Asp.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Filip Ottosson framspelad av Oscar Peterson, i tolfte minuten.

Landskrona ökade också ledningen till 3-0 i 21:a minuten, genom Robin Hofsö på pass av Filip Ottosson.

I 25:e minuten nätade Petar Petrovic, på pass av Henrik Johansson och reducerade åt Trelleborg. Direkt efter pausen gjorde Filip Olsson mål och ökade Landskronas ledning.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Haris Brkic och reducerade åt Trelleborg. Mer än så blev det dock inte för Trelleborg.

Trelleborg ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Landskrona leder serien.

Landskrona möter GIF Sundsvall i nästa match hemma lördag 24 juli 17.00. Trelleborg möter samma dag Brage borta.