SerieEttan södra
ArenaRosenlunds IP 2, Jkpg
Matchdatumlör 13 nov. 2021 12:00

Simon Nilsson och Ishak Shamoun avgjorde när Assyriska Turabdin IK slog Oskarshamn

Assyriska Turabdin IK tog till slut hem segern mot Oskarshamn i matchen på Rosenlunds IP 1 på lördagen. Matchen i Ettan södra herr slutade 2-1 (1-1). Segermålet för Assyriska Turabdin IK stod Ishak Shamoun för efter 90 minuter.

Assyriska Turabdin IK fick en bra start på matchen. Simon Nilsson slog till, redan i 24:e minuten.

Oskarshamn kvitterade till 1-1 i 36:e minuten, genom Zakaria Sawo. Det matchavgörande målet kom i 90:e minuten, när Ishak Shamoun gjorde 2-1 för Assyriska Turabdin IK. Det fastställde slutresultatet till 2-1.

Med en omgång kvar är Assyriska Turabdin IK på 14:e plats i tabellen, och Oskarshamn är på fjärde plats.

I nästa match, lördag 20 november 13.30, har Assyriska Turabdin IK Lunds BK borta på Klostergårdens IP, medan Oskarshamn spelar hemma mot Tvååker.