ArenaÖvrevi A
Matchdatumfre 12 nov. 2021 18:00

Om matchen

Missat kval för Tvååker trots seger mot Ljungskile

Trots seger, 4-1 (1-1), på hemmaplan i Ettan södra herr mot Ljungskile står det klart att Tvååker missar Superettan. Det blev klart på fredagen.

Ljungskile startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Murana Conteh slog till, redan i 26:e minuten.

Tvååker kvitterade till 1-1 i 36:e minuten, genom Nils Bertilsson. Tvååker gjorde också 2-1 i 70:e minuten när Rasmus Cronvall hittade rätt.

I 73:e minuten ökade Rasmus Cronvall ledningen.

4-1-målet kom i 90:e minuten, när Tim Stålheden gjorde mål för Tvååker. 4-1-målet blev matchens sista.

Med en omgång kvar är Tvååker på femte plats i tabellen, och Ljungskile är på sjätte plats.

I nästa match, lördag 20 november 13.30, har Tvååker Oskarshamn borta på Arena Oskarshamn, medan Ljungskile spelar hemma mot Lindome.