SerieEttan södra
ArenaSödermalms IP
Matchdatumlör 30 okt. 2021 11:00

3-3 i toppmötet mellan Skövde AIK och Utsikten

Lagen delade på poängen i den heta toppmatchen i Ettan södra herr mellan Skövde AIK och gästande Utsikten. Lördagens match slutade 3-3 (1-2).

Skövde AIK började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara tre minuter slog Viktor Granath till.

Utsikten kvitterade till 1-1 snabbt. I femte minuten slog Alexander Angelin till.

Laget tog ledningen tidigt i matchen, genom Lucas Hedlund, i 15:e minuten. Matchen stod därefter länge och vägde. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Karl Bohm och ökade ledningen för Utsikten.

Med fem minuter kvar att spela reducerade Skövde AIK genom Viktor Granath.

Kvitteringen kom i 90:e minuten, när Aldin Basic gjorde mål för Skövde AIK. 3-3-målet blev matchens sista.

Med tre omgångar kvar är Skövde AIK på andra plats i tabellen, och Utsikten är på tredje plats.

I nästa match, lördag 6 november 13.00, har Skövde AIK Assyriska Turabdin IK borta på Rosenlunds IP 1, medan Utsikten spelar hemma mot Ljungskile.