SerieEttan södra
ArenaLindevi IP Konstgräs
Matchdatumlör 30 okt. 2021 11:00

Efter fem förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Lindome

Matchen mellan Lindome och Assyriska Turabdin IK på Lindevi IP slutade 6-3 (3-1). Ett skönt trendbrott för Lindome. Laget hade före lördagens hemmamatch fem förluster i rad i Ettan södra herr.

Gästande Assyriska Turabdin IK började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Amar Muhsin till.

Lindome kvitterade till 1-1 i 16:e minuten, genom Alexander Nilsson.

Laget tog också ledningen i 34:e minuten, genom Robert Lipovac.

Lindome ökade också ledningen till 3-1 strax före halvtidsvilan, på nytt genom Robert Lipovac. Direkt efter pausen nätade Robert Lipovac och ökade lagets ledning. Lipovac fullbordade därmed sitt hattrick.

I 55:e minuten nätade Gustav Hedlund, och ökade ledningen för Lindome.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Fredrik Johansson Zanjanchi träff och ökade ledningen för Lindome.

I 74:e minuten reducerade Amar Muhsin för Assyriska Turabdin IK.

I 78:e minuten reducerade Assyriska Turabdin IK på nytt genom Adam Rubin. 6-3-målet blev matchens sista. Fler mål än så blev det inte för laget.

Snackisen var att Lindomes Robert Lipovac gjorde tre mål.

Med tre omgångar kvar är Lindome på 15:e plats i tabellen, och Assyriska Turabdin IK är på 14:e plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 6 november. Då möter Lindome Österlen på Skillinge IP 14.00. Assyriska Turabdin IK tar sig an Skövde AIK hemma 13.00.