SerieEttan södra
    ArenaEdsborgs IP A-plan
    Matchdatummån 18 okt. 2021 17:30

Skövde AIK besegrade till slut – efter 13 matcher utan förlust

Det var länge sedan Skövde AIK gick förlorande från en match i Ettan södra herr. Men i måndagens match mot FC Trollhättan på bortaplan blev det till slut förlust, efter 13 raka matcher med poäng. Slutresultatet skrevs till 2-0 (0-0).

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 64:e minuten innan Yoann Fellrath gav FC Trollhättan ledningen.

2-0-målet kom i 90:e minuten, när Yoann Fellrath ännu en gång gjorde mål för FC Trollhättan. Det fastställde slutresultatet till 2-0.

För FC Trollhättan gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Skövde AIK är på andra plats.

Söndag 24 oktober spelar FC Trollhättan borta mot FC Linköping 15.00 och Skövde AIK mot IFK Malmö hemma 14.00 på Södermalms IP.