SerieEttan södra
ArenaKopparvallen
Matchdatumlör 16 okt. 2021 14:00

FC Linköping avgjorde mot Åtvidabergs FF efter paus

Första halvlek blev mållös, men i andra halvlek var det bortalaget FC Linköping som avgjorde matchen mot Åtvidabergs FF. Lördagens match i Ettan södra herr slutade 1-2.

Segermålet för FC Linköping stod Dieu Le Veut Ntumbudi för efter 84 minuter.

Det dröjde till den 76:e minuten innan José Segura Bonilla gav Åtvidabergs FF ledningen.

Åtvidabergs FF såg länge ut att gå mot seger. Med åtta minuter kvar att spela kvitterade FC Linköping genom Viktor Steen.

Laget tog ledningen bara två minuter senare genom Dieu Le Veut Ntumbudi. Le Veut Ntumbudi fullbordade därmed FC Linköpings vändning. Det fastställde slutresultatet till 1-2.

Det här betyder att Åtvidabergs FF ligger på nionde plats i tabellen, och FC Linköping är på 16:e och sista plats.

Nästa motstånd för Åtvidabergs FF är Österlen. Lagen möts lördag 23 oktober 15.00 på Skillinge IP. FC Linköping tar sig an FC Trollhättan hemma söndag 24 oktober 15.00.