SerieEttan södra
    ArenaLinköping Arena
    Matchdatumlör 9 okt. 2021 14:00

Oskarshamn tog kommandot från start mot FC Linköping

Oskarshamn hade greppet från start i matchen i Ettan södra herr mot FC Linköping på lördagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 3-0 (1-0) borta på Linköping Arena.

Oskarshamn gjorde första målet. Oskar Stejdahl slog till, redan i 26:e minuten. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Pontus Fredriksson träff och ökade ledningen för Oskarshamn.

Till slut kom också 0-3 genom Zakaria Sawo som ökade Oskarshamns ledning i 68:e minuten. 0-3-målet blev matchens sista.

Det här betyder att FC Linköping ligger kvar på 16:e och sista plats i tabellen, och Oskarshamn på första plats.

FC Linköping möter Åtvidabergs FF i nästa match borta lördag 16 oktober 16.00. Oskarshamn möter samma dag Lunds BK borta.