SerieEttan södra
    ArenaRuddalen Konstgräs
    Matchdatumlör 2 okt. 2021 14:00

Segerraden förlängd för Utsikten – besegrade FC Linköping

2-0 (2-0) blev resultatet när Utsikten och FC Linköping möttes på Ruddalen på lördagen. I och med detta har Utsikten fyra raka segrar i Ettan södra herr.

Utsikten startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fem minuter slog Paulo Marcelo Souza Alves till.

Laget ökade också ledningen till 2-0 strax före halvtidsvilan, på nytt genom Paulo Marcelo Souza Alves. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Utsikten med 2-0.

Det här betyder att Utsikten ligger på tredje plats i tabellen, och FC Linköping är på 16:e och sista plats.

Utsikten möter Åtvidabergs FF i nästa match borta lördag 9 oktober 16.00. FC Linköping möter samma dag Oskarshamn hemma.