SerieEttan södra
ArenaRuddalen Konstgräs
Matchdatumlör 28 aug. 2021 14:00

Stark seger för Oskarshamn i toppmatchen mot Utsikten

Det var två topplag som möttes i Ettan södra herr på lördagen. Och det slutade med seger för bortalaget Oskarshamn, som besegrade Utsikten med 2-1 (1-1).

Anton Agebjörn stod för Oskarshamns avgörande mål efter 87 minuter.

Segern var Oskarshamns fjärde på de senaste fem matcherna.

Utsikten startade matchen bäst och tog ledningen. Karl Bohm slog till, redan i 20:e minuten.

Oskarshamn kvitterade till 1-1 efter en dryg halvtimmes spel, genom Pontus Fredriksson. Det matchavgörande målet kom i matchens absoluta slutskede, med tre minuter kvar att spela, när Anton Agebjörn gjorde 1-2 för Oskarshamn. Därmed hade laget vänt matchen. Det fastställde slutresultatet till 1-2.

För Utsikten gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Oskarshamn leder serien.

Lördag 4 september 13.00 spelar Utsikten borta mot Tvååker. Oskarshamn möter Vänersborg hemma på Arena Oskarshamn söndag 5 september 16.00.