SerieEttan södra
ArenaKlostergårdens IP, Centrumplan
Matchdatumlör 21 aug. 2021 11:00

Formstarka Lunds BK tog ännu en seger

Lunds BK fortsätter starkt i Ettan södra herr. När laget mötte Utsikten hemma på Klostergårdens IP på lördagen kom ännu en seger. Laget vann med 2-1 (0-1). I och med detta har Lunds BK fyra segrar i rad.

Noah Christoffersson blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål efter 89 minuter.

Gästerna Utsikten tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Albin Skoglund. Linné Björk kvitterade för Lunds BK med knappa kvarten kvar.

Det matchavgörande målet kom i matchens absoluta slutskede, med en minut kvar att spela, när Noah Christoffersson gjorde 2-1 för Lunds BK. Därmed hade laget vänt matchen. Det fastställde slutresultatet till 2-1.

För Lunds BK gör resultatet att man nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Utsikten är på tredje plats.

I nästa match, lördag 28 augusti, har Lunds BK FC Linköping borta på Linköping Arena 15.00, medan Utsikten spelar hemma mot Oskarshamn 16.00.