SerieEttan södra
ArenaVänersvallen Nord konstgräs
Matchdatumlör 14 aug. 2021 13:00

Åtvidabergs FF vann till slut – efter sju matcher i rad utan seger

Åtvidabergs FF är tillbaka i vinnarspåret igen i Ettan södra herr. Detta efter seger, 2-1 (1-1), mot Vänersborg borta på Vänersvallen Nord konstgräs. Det var första segern efter sju matcher i rad utan seger.

Segermålet för Åtvidabergs FF stod Simon Sandholm för efter 90 minuter.

Åtvidabergs FF tog en tidig ledning. José Segura Bonilla gjorde målet, redan i sjätte minuten.

Vänersborg kvitterade till 1-1 efter en dryg halvtimmes spel, genom Nils Berner. Det matchavgörande målet kom i 90:e minuten, när Simon Sandholm gjorde 1-2 för Åtvidabergs FF. 1-2-målet blev matchens sista.

Åtvidabergs FF:s nya tabellposition är tolfte plats, medan Vänersborg är på nionde plats.

I nästa omgång har Vänersborg Österlen borta på Skillinge IP, lördag 21 augusti 16.00. Åtvidabergs FF spelar hemma mot Assyriska Turabdin IK söndag 22 augusti 15.00.