SerieEttan södra
ArenaRuddalen Konstgräs
Matchdatumlör 14 aug. 2021 14:00

Obesegrade i nio matcher i rad – men mot IFK Malmö kom förlusten

Utsikten har varit imponerande stabilt senaste tiden i Ettan södra herr, och hade inför matchen nio matcher i rad utan förlust. Mot IFK Malmö på hemmaplan tog det dock stopp. 2-1 (0-0) blev segersiffrorna för IFK Malmö.

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Jonathan Ahlbäck Ikonen till och gav IFK Malmö ledningen.

I 54:e minuten nätade Jakob Andersson, och ökade ledningen för IFK Malmö.

Bara sex minuter senare var det Lucas Hedlund som såg till att Utsikten reducerade till 1-2. Fler mål än så blev det inte för Utsikten.

Det här betyder att Utsikten ligger kvar på tredje plats i tabellen, och IFK Malmö på åttonde plats.

I nästa match, lördag 21 augusti, har Utsikten Lunds BK borta på Klostergårdens IP 13.00, medan IFK Malmö spelar hemma mot Ljungskile 16.00.