SerieEttan södra
ArenaVänersvallen Nord konstgräs
Matchdatumlör 3 juli 2021 14:00

Uddamålsseger för Österlen som besegrade Vänersborg

Det blev uddamålsseger för bortalaget Österlen i matchen mot Vänersborg på Vänersvallen Nord konstgräs. Laget vann lördagens match i Ettan södra herr med 3-2 (2-1). Victor Blixt stod för Österlens avgörande mål efter 76 minuter.

Gästerna Österlen fick en bra start på matchen. Edafe Egbedi gjorde målet, redan i 13:e minuten.

Laget ökade ledningen till 0-2 i 34:e minuten, genom Hugo Bjurnemark.

Vänersborg reducerade till 1-2 strax före halvtidsvilan, genom Engjell Ramadani. Albinot Rexhepi kvitterade för Vänersborg med knappa kvarten kvar.

Victor Blixt gjorde det matchavgörande målet i 76:e minuten. 2-3-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Vänersborg nu ligger på nionde plats i tabellen, och Österlen är på tolfte plats.

Nästa motstånd för Vänersborg är FC Trollhättan. Lagen möts fredag 9 juli 19.00 på Edsborgs IP. Österlen tar sig an Utsikten hemma lördag 10 juli 16.00.