SerieEttan norra
ArenaSödertälje Fotbollsarena
Matchdatumsön 14 nov. 2021 16:00

Gabriel Aphrem och Antonio Yakoub avgjorde hemma mot Umeå FC

Det blev en uddamålsseger för Assyriska i matchen mot Umeå FC i Ettan norra herr på söndagen. Laget vann med 2-1 (1-1) hemma på Södertälje Fotbollsarena. Segermålet för Assyriska stod Gabriel Aphrem för efter 74 minuter.

Gästerna Umeå FC tog en tidig ledning. Linus Marklund slog till, redan i 13:e minuten.

Assyriska kvitterade till 1-1 i 35:e minuten, genom Antonio Yakoub. Det dröjde till den 74:e minuten innan Gabriel Aphrem avgjorde matchen. Aphrem fullbordade därmed lagets vändning. Det fastställde slutresultatet till 2-1.

Med en omgång kvar är Assyriska på 13:e plats i tabellen, medan Umeå FC är på femte plats.

I nästa match möter Assyriska Hudiksvalls FF borta och Umeå FC möter Täby FK hemma. Båda matcherna spelas söndag 21 november 16.00.