SerieEttan norra
ArenaSödertälje Fotbollsarena
Matchdatumsön 31 okt. 2021 12:00

Assyriska tog hem mötet med Sylvia på Södertälje Fotbollsarena

Assyriska tog till slut hem segern mot Sylvia i matchen hemma på Södertälje Fotbollsarena på söndagen. Matchen i Ettan norra herr slutade 3-2 (1-0).

Assyriska startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara två minuter slog Linus Hillemar till. Direkt efter pausen slog Patrik Gustavsson till och kvitterade för Sylvia.

I 52:a minuten nätade Christian Aphrem, och gav Assyriska ledningen.

Alagi Sosseh gjorde dessutom 3-1 i 65:e minuten.

Reduceringen till 3-2 kom i slutminuterna, med en minut kvar att spela, när Henry Sletsjøe gjorde mål för Sylvia. Mer än så blev det dock inte för Sylvia.

Med tre omgångar kvar är Assyriska på 15:e plats i tabellen, och Sylvia är på tionde plats.

I nästa match, lördag 6 november, har Assyriska Haninge borta på Torvalla IP 13.00, medan Sylvia spelar hemma mot Täby FK 16.00.