SerieEttan norra
ArenaTibblevallen (Täby SC 1)
Matchdatumlör 23 okt. 2021 14:00

Täby FK vann på hemmaplan mot Sandvikens IF

Täby FK ledde med 3-0 i paus mot Sandvikens IF i lördagens match på hemmaplan i Ettan norra herr. I andra halvlek kom Sandvikens IF närmare, men Täby FK kunde hålla undan till seger 3-1.

Täby FK startade matchen bäst och tog ledningen. Jesper Hagman gjorde målet, redan i åttonde minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 i 33:e minuten, genom Max Matta Aguirre.

Täby FK ökade också ledningen till 3-0 i 36:e minuten, genom Hugo Näslund. Reduceringen till 3-1 kom med fyra minuter kvar att spela, när Isak Bråholm gjorde mål för Sandvikens IF. Mer än så blev det dock inte för Sandvikens IF.

Med fyra omgångar kvar är Täby FK på 13:e plats i tabellen, och Sandvikens IF är på andra plats.

I nästa omgång har Täby FK Brommapojkarna hemma på Tibblevallen, fredag 29 oktober 19.00. Sandvikens IF spelar hemma mot IFK Luleå söndag 31 oktober 15.00.