ArenaMellringe IP Konstgräs
Matchdatumlör 23 okt. 2021 14:00

Om matchen

2-1 mot Örebro Syrianska gjorde Hammarby TFF till segrare igen

Spelarna i Hammarby TFF fick äntligen njuta av en seger igen, efter 2-1 (1-1) borta mot Örebro Syrianska. Segern var den första efter sju matcher i rad utan seger i Ettan norra herr.

Alfred Olatomi Olaniyan stod för Hammarby TFF:s avgörande mål efter 90 minuter.

Örebro Syrianska tog en tidig ledning. Kerfala Cissoko slog till, redan i 18:e minuten.

Hammarby TFF kvitterade till 1-1 i 36:e minuten, genom Maxime Anne Marie Sainte. Det matchavgörande målet kom i 90:e minuten, när Alfred Olatomi Olaniyan gjorde 1-2 för Hammarby TFF. Därmed hade laget vänt matchen. 1-2-målet blev matchens sista.

Med fyra omgångar kvar är Örebro Syrianska på nionde plats i tabellen, och Hammarby TFF är på 15:e plats.

I nästa omgång har Örebro Syrianska Hudiksvalls FF borta på Glysis Sparbanken Arena, lördag 30 oktober 16.00. Hammarby TFF spelar hemma mot Umeå FC söndag 31 oktober 14.00.