SerieEttan norra
ArenaGavlevallen
Matchdatumlör 9 okt. 2021 11:00

Gefle hämtade i kapp underläge och kryssade mot Hammarby TFF

I halvtid ledde Hammarby TFF matchen på bortaplan i Ettan norra herr mot Gefle med 2-0. Men i andra halvlek jobbade sig Gefle in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2-2.

Gästerna Hammarby TFF startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Mayckel Lahdo slog till, redan i 17:e minuten.

Laget ökade också ledningen till 0-2 strax före halvtidsvilan, genom Theodor Johansson. Med en halvtimme kvar att spela nätade Leo Englund och reducerade åt Gefle.

Kvitteringen kom i 90:e minuten, när Gustav Nordh gjorde mål för Gefle. 2-2-målet blev matchens sista.

I tabellen innebär det här att Gefle nu ligger på sjätte plats. Hammarby TFF är på 16:e och sista plats.

Lördag 16 oktober 13.00 spelar Gefle borta mot Umeå FC. Hammarby TFF möter Piteå hemma på Hammarby IP söndag 17 oktober 14.00.