SerieEttan norra
    ArenaTingvalla IP
    Matchdatumsön 3 okt. 2021 14:00

Brommapojkarna segrade mot Karlstad Fotboll på bortaplan

Brommapojkarna vann söndagens match borta mot Karlstad Fotboll i Ettan norra herr. I halvtid ledde laget med 2-0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 3-0.

Matchen förblev jämn målmässigt till Brommapojkarna tog ledningen i 27:e minuten, genom Monir Jelassi.

Laget ökade också ledningen till 0-2 i 36:e minuten, genom Samuel Leach Holm. Till slut kom också 0-3 genom Philip Hellqvist som ökade Brommapojkarnas ledning i 47:e minuten. 0-3-målet blev matchens sista.

Resultatet innebär att Karlstad Fotboll ligger kvar på fjärde plats och Brommapojkarna toppar tabellen.

Lördag 9 oktober möter Karlstad Fotboll Sylvia borta 16.00 och Brommapojkarna möter Assyriska hemma 13.00.