SerieEttan norra
ArenaTorvalla IP 1
Matchdatumlör 2 okt. 2021 14:00

Underläge i halvtid – då fixade Leo Englund och Erik Granat Gefles vändning

Hemmalaget Haninge hade greppet i halvtid och ledde med 1-0 i Ettan norra herr. Men Gefle vände på matchen och vann till slut med 2-1. Stor matchhjälte blev Leo Englund, med sitt 2–1-mål efter 90 minuters spel.

Haninge fick en bra start på matchen. Eminn Ghozzi slog till, redan i 15:e minuten. Nästa mål dröjde. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Erik Granat och kvitterade för Gefle.

Det matchavgörande målet kom i 90:e minuten, när Leo Englund gjorde 1-2 för Gefle. Englund fullbordade därmed lagets vändning. Det fastställde slutresultatet till 1-2.

För Gefle gör resultatet att man nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Haninge är på elfte plats.

Haninge tar sig an Hudiksvalls FF i nästa match borta lördag 9 oktober 16.00. Gefle möter samma dag 13.00 Hammarby TFF hemma.