SerieEttan norra
ArenaHammarby IP 1
Matchdatumlör 2 okt. 2021 14:00

Sollentuna FK vann mot Hammarby TFF på bortaplan

Sollentuna FK vann borta mot Hammarby TFF i Ettan norra herr. Matchen på lördagen slutade 1-3 (1-1).

Matchen var mållös till Sollentuna FK tog ledningen efter en halvtimmes spel, genom William Jan.

Hammarby TFF kvitterade till 1-1 i 33:e minuten, genom Mayckel Lahdo. I 54:e minuten slog Oliver Stojanovic Fredin till, och gav Sollentuna FK ledningen.

1-3-målet kom i 90:e minuten, när Aron Sandén gjorde mål för Sollentuna FK. Det fastställde slutresultatet till 1-3.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Hammarby TFF på 15:e plats och Sollentuna FK på sjätte plats.

I nästa omgång har Hammarby TFF Gefle borta på Gavlevallen, lördag 9 oktober 13.00. Sollentuna FK spelar hemma mot Sandvikens IF söndag 10 oktober 16.00.