SerieEttan norra
ArenaTingvalla IP
Matchdatumons 15 sep. 2021 16:00

Karlstad Fotboll klart bättre än Hammarby TFF på Tingvalla IP

Redan i första halvlek tog Karlstad Fotboll greppet om hemmamatchen mot Hammarby TFF på onsdagen. Och i andra halvlek utökades 2-0-ledningen och matchen i Ettan norra herr slutade 4-1.

Segern var Karlstad Fotbolls fjärde på de senaste fem matcherna, och sjätte hemmasegern i rad.

Karlstad Fotboll gjorde första målet. Stefan Zarkovic slog till, redan i 19:e minuten.

Laget ökade också ledningen till 2-0 i 38:e minuten, genom Erik Nilsson. I 66:e minuten slog David Johannesson till, och ökade ledningen för Karlstad Fotboll.

Hammarby TFF:s Mostapha El Kabir gjorde 3-1 i 70:e minuten. Mer än så blev det dock inte för Hammarby TFF.

Karlstad Fotboll ökade ledningen till 4-1 bara sju minuter senare genom Chovanie Amatkarijo. 4-1-målet blev matchens sista.

Karlstad Fotboll stannar därmed på fjärde plats, och Hammarby TFF på 13:e plats, i tabellen.

Karlstad Fotboll tar sig an Täby FK i nästa match hemma lördag 18 september 16.00. Hammarby TFF möter Hudiksvalls FF hemma söndag 19 september 16.00.