SerieEttan norra
    ArenaTorvalla IP 1
    Matchdatumlör 28 aug. 2021 11:00

Segerlös svit bröts när Hammarby TFF vann mot Haninge med 3-0

Det var länge sedan Hammarby TFF vann i Ettan norra herr. Men i lördagens match mot Haninge på bortaplan blev det till slut seger, efter fem raka matcher utan vinst. Segersiffrorna skrevs till 3-0 (1-0).

Hammarby TFF startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara två minuter slog Jusef Erabi till. Matchen stod därefter länge och vägde. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Jaheem Burke träff och ökade ledningen för Hammarby TFF.

Till slut kom också 0-3 genom William Hofvander som ökade Hammarby TFF:s ledning i 68:e minuten. 0-3-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Hammarby TFF ligger på 14:e plats i tabellen, och Haninge är på elfte plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 5 september. Då möter Haninge Piteå på LF Arena 13.00. Hammarby TFF tar sig an IFK Luleå hemma 16.00.