SerieEttan norra
ArenaPlatinumcars Arena
Matchdatumlör 14 aug. 2021 14:00

Sylvia slog Örebro Syrianska efter Patrik Gustavssons dubbel

Det blev Sylvia som gick segrande ur mötet med Örebro Syrianska i Ettan norra herr på hemmaplan, med 3-2 (2-1).

Patrik Gustavsson stod för Sylvias avgörande mål efter 90 minuter.

Gästande Örebro Syrianska började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara tre minuter slog Marcus Karlsson till.

Sylvia kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Patrik Gustavsson, i nionde minuten.

Bara sex minuter senare var det Anton Ståhl som såg till att laget tog ledningen. Matchen stod därefter länge och vägde. Med sju minuter kvar att spela kvitterade Örebro Syrianska genom Nadir Ayeva.

Det matchavgörande målet kom i 90:e minuten, när Patrik Gustavsson på nytt gjorde 3-2 för Sylvia. 3-2-målet blev matchens sista.

Sylvia ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Örebro Syrianska ligger på sjunde plats.

Nästa motstånd för Sylvia är Brommapojkarna. Lagen möts söndag 22 augusti 13.00 på Grimsta IP. Örebro Syrianska tar sig an Haninge hemma lördag 21 augusti 16.00.