SerieEttan norra
ArenaStudenternas
Matchdatumlör 10 juli 2021 12:00

Dalkurd segrade mot Täby FK på hemmaplan

Dalkurd vann lördagens match hemma mot Täby FK i Ettan norra herr. I halvtid ledde laget med 3-0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 5-1.

Matchen var mållös till Dalkurd tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Victor Söderström.

I 42:a minuten kom 2-0 genom ett snöpligt självmål. Direkt efter pausen nätade Samouil Izountouemoi och ökade lagets ledning.

I 53:e minuten nätade Marcel El-Marakbji, och ökade ledningen för Dalkurd.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Markus Uppling träff och reducerade åt Täby FK. Men mer än så orkade Täby FK inte med.

5-1-målet kom i 90:e minuten, när Rassa Rahmani gjorde mål för Dalkurd. Det fastställde slutresultatet till 5-1.

Täby FK fortfarande är sist i serien efter matchen, medan Dalkurd är på fjärde plats.

Söndag 15 augusti spelar Dalkurd borta mot Umeå FC 16.00 och Täby FK mot Piteå hemma 15.00 på Tibblevallen.