SerieEttan norra
ArenaNyabvallen
Matchdatumsön 4 juli 2021 11:00

IFK Luleå lyfte sig i andra och fixade kryss hemma mot Örebro Syrianska

Örebro Syrianska hade ledningen i halvtid med 1-0 borta mot IFK Luleå i Ettan norra herr. Men i andra halvlek kom IFK Luleå mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2.

Örebro Syrianska tog en tidig ledning. Rodin Deprem slog till, redan i 22:a minuten. Nästa mål lät vänta på sig. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Viktor Drugge och kvitterade för IFK Luleå.

Rodin Deprem, åter igen, gav Örebro Syrianska ledningen i 76:e minuten.

Kvitteringen kom i 90:e minuten, när Martin Oskarsson gjorde mål för IFK Luleå. 2-2-målet blev matchens sista.

För Örebro Syrianska gör resultatet att man nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan IFK Luleå är på 13:e plats.

Nästa motstånd för IFK Luleå är Brommapojkarna. Lagen möts söndag 11 juli 15.00 på Hammarby IP. Örebro Syrianska tar sig an Assyriska hemma lördag 10 juli 16.00.