SerieEttan norra
ArenaSollentunavallen 1
Matchdatumlör 3 juli 2021 14:00

Uddamålsseger för Dalkurd som besegrade Sollentuna FK

Det blev uddamålsseger för bortalaget Dalkurd i matchen mot Sollentuna FK på Sollentunavallen. Laget vann lördagens match i Ettan norra herr med 3-2 (1-1). Christoffer Styffe stod för Dalkurds avgörande mål efter 86 minuter.

Matchen var mållös till Sollentuna FK tog ledningen efter en dryg halvtimmes spel, genom Oliver Stojanovic Fredin.

Dalkurd kvitterade till 1-1 i 34:e minuten, genom Fábio De Sousa Silva. Direkt efter pausen gjorde Dillan Ismail mål och gav laget ledningen.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Aron Sandén träff och kvitterade för Sollentuna FK.

Det matchavgörande målet kom med fyra minuter kvar att spela, när Christoffer Styffe gjorde 2-3 för Dalkurd. 2-3-målet blev matchens sista.

Sollentuna FK ligger på tolfte plats i tabellen efter matchen, medan Dalkurd är på fjärde plats.

I nästa omgång har Sollentuna FK Umeå FC hemma på Sollentunavallen, söndag 11 juli 15.00. Dalkurd spelar hemma mot Täby FK lördag 10 juli 14.00.