ArenaGerdskenvallen A-plan
Matchdatumlör 30 okt. 2021 12:00

Om matchen

Alingsås FC avgjorde före paus mot Bollstanäs

Alingsås FC tog ledningen före paus i matchen mot Bollstanäs på lördagen, och Bollstanäs lyckades inte resa sig. Matchen i Elitettan slutade 2-1 (2-1) till hemmalaget.

Alingsås FC tog en tidig ledning. Isabelle Asplund gjorde målet, redan i nionde minuten.

Laget ökade också ledningen till 2-0 i 16:e minuten, på nytt genom Isabelle Asplund.

I 32:a minuten nätade Malin Elsilä Engdahl, och reducerade åt Bollstanäs. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Alingsås FC med 2-1.

Med två omgångar kvar är Alingsås FC på sjunde plats i tabellen, och Bollstanäs är på 14:e plats.

Lördag 6 november möter Alingsås FC Lidköping FK hemma 15.00 och Bollstanäs möter Umeå hemma 13.00.