SerieElitettan
    ArenaElectrolux Home Arena
    Matchdatumsön 17 okt. 2021 09:00

Lidköping FK tog rättvis seger mot Morön

Lidköping FK startade bra i matchen mot Morön på bortaplan på söndagen. Och 2-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 3-0 i matchen i Elitettan.

Lidköping FK gjorde första målet. Elizabeth Pechersky gjorde målet, redan i tionde minuten.

Laget ökade ledningen till 0-2 i 27:e minuten, genom Molly Johansson. Till slut kom också 0-3 genom Silvia Leonessi som ökade Lidköping FK:s ledning i 90:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-3.

Med tre omgångar kvar är Morön på sjätte plats i tabellen, medan Lidköping FK är på femte plats.

Nästa motstånd för Morön är Umeå. Lagen möts fredag 29 oktober 19.00 på Umeå Energi Arena. Lidköping FK tar sig an Älvsjö AIK hemma lördag 30 oktober 14.00.