SerieElitettan
    ArenaBorgeby IP E-plan konstgräs
    Matchdatumlör 16 okt. 2021 13:00

IFK Kalmar fortsätter att vinna – har nu sex raka segrar

Det går fortsatt bra för IFK Kalmar i Elitettan. På lördagen mötte laget Borgeby på Borgeby IP och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sex matcher i rad. Segerresultatet mot Borgeby blev 4-0 (1-0).

IFK Kalmar startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Amanda Persson gjorde målet, redan i elfte minuten. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Mimmi Asperot och ökade ledningen för IFK Kalmar.

Tabby Tindell ökade IFK Kalmars ledning med knappa kvarten kvar.

Till slut kom också 0-4 genom Tabby Tindell som ökade IFK Kalmars ledning i 90:e minuten. 0-4-målet blev matchens sista.

Med tre omgångar kvar är Borgeby på 13:e plats i tabellen, och IFK Kalmar är på andra plats.

Borgeby tar sig an IFK Norrköping i nästa match borta lördag 30 oktober 16.00. IFK Kalmar möter samma dag 15.00 IK Uppsala hemma.