ArenaÄlvsjö IP
Matchdatumsön 3 okt. 2021 15:00

Om matchen

Morön vann med 2-1 borta mot Älvsjö AIK

Det blev en uddamålsseger för Morön i matchen mot Älvsjö AIK i Elitettan på söndagen. Laget vann med 2-1 (1-0) borta på Älvsjö IP. Uppgift saknas blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål efter 90 minuter.

Älvsjö AIK gjorde första målet. Naomi Okhiria gjorde målet, redan i nionde minuten. Det tog lång tid innan nästa mål kom. Emma Viklund kvitterade för Morön med knappa kvarten kvar.

Det matchavgörande målet kom i 90:e minuten, när uppgift saknas gjorde 1-2 för Morön. Därmed hade laget vänt matchen. Det fastställde slutresultatet till 1-2.

Resultatet innebär att Älvsjö AIK ligger kvar på åttonde plats och Morön på femte plats i tabellen.

Älvsjö AIK tar sig an Mallbacken i nästa match borta söndag 10 oktober 15.00. Morön möter samma dag 13.00 IFK Norrköping hemma.