SerieElitettan
    ArenaÅbyvallen 1 Konstgräs
    Matchdatumlör 2 okt. 2021 16:00

Mallbacken vann stort senast – nu tog Jitex Mölndal revansch

Det var ombytta roller när Jitex Mölndal tog emot Mallbacken på Åbyvallen på lördagen. Jitex Mölndal vann matchen i Elitettan med 3-0 (2-0). I lagens senaste möte såg det annorlunda ut, då vann Mallbacken med hela 7-1.

Mallbackens tränare Jonas Rehnberg om matchen:

– Rättvis seger till ett effektivt Jitex. Idag kontrollerade de det snabba underlaget på ett bättre sätt än oss och utnyttjar de chanser de får på ett kreativt och kliniskt sätt.

Jitex Mölndal startade matchen bäst och tog ledningen. Fanny Linderoth slog till, redan i tionde minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 i 37:e minuten, genom Linnea Strömberg. Till slut kom också 3-0 genom Stinalisa Johansson som ökade Jitex Mölndals ledning i 65:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 3-0.

För Jitex Mölndal gör resultatet att man nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Mallbacken är på tionde plats.

På söndag 10 oktober 15.00 spelar Jitex Mölndal borta mot IFK Kalmar, och Mallbacken hemma mot Älvsjö AIK.