SerieElitettan
ArenaBollstanäs IP 1
Matchdatumlör 2 okt. 2021 13:00

IFK Kalmar har fyra raka segrar – vann mot Bollstanäs med 3-1

IFK Kalmar är i bra form just nu. På lördagen kom seger nummer fyra i rad, efter 3-1 (1-0) borta mot Bollstanäs. Det innebär också att Bollstanäs har sex raka förluster i Elitettan.

Matchen fick ingen riktig karaktär förrän IFK Kalmar tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Tabby Tindell. Direkt efter pausen slog Tabby Tindell till ännu en gång och ökade lagets ledning.

Med en halvtimme kvar att spela nätade Andrea Thorisson och ökade ledningen för IFK Kalmar.

I 74:e minuten reducerade Malin Elsilä Engdahl för Bollstanäs. Men mer än så orkade Bollstanäs inte med.

Resultatet innebär att Bollstanäs ligger kvar på 14:e och sista plats och IFK Kalmar på andra plats i tabellen.

Lördag 9 oktober 14.00 spelar Bollstanäs borta mot Borgeby. IFK Kalmar möter Jitex Mölndal hemma på Gröndals IP söndag 10 oktober 15.00.