SerieElitettan
ArenaFramnäs IP A-plan
Matchdatumlör 25 sep. 2021 12:00

3-1 mot Bollstanäs gjorde Lidköping FK till segrare igen

Spelarna i Lidköping FK fick äntligen njuta av en seger igen, efter 3-1 (1-1) hemma mot Bollstanäs. Segern var den första efter sex matcher i rad utan seger i Elitettan.

Gästerna Bollstanäs fick en bra start på matchen. Lawlaw Nazeri gjorde målet, redan i nionde minuten.

Lidköping FK kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Ida Pettersson, i 14:e minuten. Det tog sin tid innan något av lagen hittade rätt på nytt. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Emma Gabrielsson och gav Lidköping FK ledningen.

Och med sju minuter kvar att spela ökade Lidköping FK ledningen genom Dorothea Greulich. Greulich fullbordade därmed lagets vändning. 3-1-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Lidköping FK är kvar på sjätte plats, och Bollstanäs stannar sist, på 14:e plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Lidköping FK är IFK Norrköping. Bollstanäs tar sig an IFK Kalmar hemma. Båda matcherna spelas lördag 2 oktober 15.00.